Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Maritime & Offshore Career Event 2017

April 19, 2017 @ 10:30 am - 6:00 pm

Free

Het aftellen naar MOCE2017 is begonnen. Op 19 april staat het WTC Rotterdam weer compleet in het teken van carrièremogelijkheden binnen de maritieme, offshore en energie sector. Ruim honderdbedrijven uit de gehele cluster staan klaar om in gesprek te gaan met ambitieuze studenten, starters en doorgewinterde professionals. Bovendien biedt de organisatie jou dit jaar een uitgebreid inhoudelijk programma. Toegang tot het event is gratis.

Case Studies en gecertificeerde trainingen
Parallel aan de beursvloer waar bedrijven zich presenteren, kunnen bezoekers en bedrijven dit jaar elkaar ook op andere manieren ontmoeten op MOCE. Tijdens de Case Studies van Royal IHC, Atlas Professionals, Oceanco, iPS Poweful People en Heerema Marine Contractors worden bezoekers uitgedaagd om twee uur lang met een actueel of fictief probleem aan de slag te gaan. Het moment om te laten zien wat je als bezoeker in huis hebt, maar tegelijkertijd een kans voor de bedrijven om aan te tonen wat zij als werkgever te bieden hebben. Ook kun je tegen een gereduceerd tarief gecertificeerde trainingen volgen aangeboden door DNV GL en Netherlands Maritime Technology.

Talkshows over carrièrekansen
Dit jaar ook voor het eerst op MOCE: Community Square: ‘Dé plek voor een leuk gesprek’. Gedurende ON AIR talkshows wordt met een panel van professionals van onder andere TNO, Nogepa en Our Oceans Challenge gediscussieerd met bezoekers over trends in de sector en economie die van invloed kunnen zijn op carrièrekansen. Onder begeleiding van moderator Talitha Mussee, onder andere bekend van De Energieboot, worden verschillende kwesties behandeld.  Welke kansen en bedreigingen kun je verwachten van energietransitie? Wat betekent onbemand varen voor de werkgelegenheid? En welke kansen liggen er op de Noordzee? Tevens wordt het startsein gegeven voor de zoektocht naar de nieuwe Young Maritime Representatives en wordt de kennis van bezoekers getest tijdens de quiz ‘Dit was het MaritiemNieuws.nl’.

Registreren via MOCE.biz
Naast een groot aantal bedrijven die op zoek zijn naar potentiële werknemers, heeft MOCE bezoekers dit jaar dus nog veel meer te bieden. Dit maakt het event niet alleen interessant voor werkzoekenden, maar ook voor eenieder die als professional meer kennis wil op doen en op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de industrie. Vooraf registeren voor MOCE2017 kan via MOCE.biz. Kijk voor meer informatie over de aanwezige bedrijven, Case Studies en het overige programma ook op de website.

 

Details

Date:
April 19, 2017
Time:
10:30 am - 6:00 pm
Cost:
Free

Venue

WTC Rotterdam
Beursplein 37
Rotterdam, 3011 AA Netherlands
+ Google Map

Organizer

MOCE
Website:
http://www.moce.biz

Note: Your event in our calendar? Contact us now!